Leveringsvoorwaarden

www.ajsports.nl (hierna te noemen AJ Sports Den Haag) is een webshop die is opgezet door AJ Sports Den Haag. AJ Sports Den Haag is gevestigd aan de Dierenselaan 47-49, 2573 KB te Den Haag en als zodanig ingeschreven bij de KvK Den Haag onder nummer 27100460.

1. Bestelling voorwaarden
Op alle bestellingen die via deze webshop geplaatst zijn, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. AJ Sports Den Haag heeft het recht inhoud van de webshop en deze voorwaarden ten alle tijden te wijzigen. Technische en/of kleurafwijkingen in de webshop worden voorbehouden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zetfouten in de webshop.

2. Bevestiging ontvangst
Alle op deze webshop getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat u een orderbevestiging per E-mail heeft ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, de prijs, het aantal artikelen, de verzendkosten, uw naam en mail adres.

3. Overeenkomst
Door de bestelling aan ons te verzenden, gaat u een overeenkomst aan met AJ Sports Den Haag waarmee u tevens aangeeft akkoord te gaan met in deze overeenkomst vermelde gegevens. Waarbij AJ Sports Den Haag de verplichting heeft u zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen, en u de verplichting aangaat deze na betaling af te nemen.

4. Transport en kosten
Het risico tijdens het transport van de bestelde goederen is voor AJ Sports Den Haag en gaat over op het moment van aflevering aan u. De kosten voor de door u gedane bestelling bedragen: Verzendkosten € 6,75 bij een bestelling tot een gewicht van 10 kilogram. We ship worldwide! Email us for international shipping fares!

We verzenden de bestelling vrijwel altijd met PostNL. PostNL levert op maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Alle bestellingen worden uiterlijk de werkdag na ontvangst van de betaling verstuurd (indien voorradig).

U kunt betalen via iDeal (ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank en SNS bank)

5. Levering
Levering geschiedt doorgaans 1 tot 2 werkdagen na ontvangst betaling. Indien artikelen niet op voorraad zijn wordt u op de hoogte gesteld. In overleg kan de order op een later tijdstip worden nageleverd of worden geannuleerd. Het bedrag zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

6. Retouren
U kunt, na ontvangst van de bestelde artikelen, deze zonder opgaaf van reden binnen 3 dagen retour zenden, kosten voor deze retourzending zijn voor uw rekening. De goederen dienen onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakking en met factuurkopie retour gezonden te worden aan AJ Sports Den Haag, Dierenselaan 47-49, 2573 KB, Den Haag. Na ontvangst van de artikelen zal binnen 14 werkdagen het bedrag worden teruggestort. AJ Sports Den Haag heeft het recht om beschadigde en/of gedragen artikelen te weigeren, en in overleg met u, tot een waardevermindering over te gaan, en als zodanig een lager bedrag terug te storten. Retour sturen is niet mogelijk voor speciaal bestelde artikelen (denk bijvoorbeeld aan teamkleding met bedrukking, artikelen die buiten de collectie van AJ Sports Den Haag om zijn besteld, etc.).

7. Garantie
Is er iets aan de hand met een product dat u bij AJ Sports Den Haag heeft aangeschaft, dan kunt u uiteraard een beroep doen op AJ Sports Den Haag voor het uitvoeren van de garantie. De uitvoering van garantie wordt door AJ Sports Den Haag opgevolgd conform de voorschriften van de fabrikant.

8. Klachten
Alle klachten of opmerkingen zullen door AJ Sports Den Haag in behandeling worden genomen. U kunt deze doorgeven via info@ajsports.nl of per telefoon op nummer: +31(0)70-3458555.

Klachten zullen met de meeste spoed worden afgehandeld.

Het AJ Sports Den Haag team